Oude Rijn

Paardentandarts
TerugbelverzoekPatiënt aanmelden

Tandheelkunde

Jaarlijkse gebitsverzorging van paarden is essentieel voor een gezond paard. Met kleine correcties kan het gebit tot op hoge leeftijd functioneel blijven.

behandeling

Gebitsbehandelingen kunnen zowel op stal als bij ons op de kliniek plaatsvinden. We hebben state of the art apparatuur om vakwerk te kunnen leveren.

Werkwijze

Rust, aandacht en vakmanschap. Elk paard verdient een nauwkeurige controle en behandeling. We sederen het paard voor het beste resultaat en om stress te minimaliseren.

Kaakchirurgie

We voeren vaak EOTRH operaties uit. Ook extracties van andere tanden of kiezen zijn soms nodig. Vraag naar de mogelijkheden voor kaakchirurgie op stal.

Paardenwelzijn en een gezond paard beginnen bij goede huisvesting, voeding en preventieve zorg.

Tandheelkunde op maat

We kunnen je paard thuis of op de kliniek behandelen, ook als het om kaakchirurgie gaat. Heeft je paard bijvoorbeeld trailerangst en is een flinke ingreep nodig? Wij kunnen helpen!

PAARDEN STOPPEN NIET MET ETEN

Tandproblemen en pijn in de mond blijven vaak onopgemerkt. Proppen maken, kwijlen, knoeien of eten wassen kunnen tekenen zijn van een probleem in de mond. Maar vaker zie je niets. Laat ten minste jaarlijks de mond van je paard controleren!

paardentandarts paard pony gebitsverzorger gebroken kies kaakchirurgie
gebitsverzorger gebroken kies kaakchirurgie
gebitsverzorger gebroken kies kaakchirurgie
gebitsverzorger gebroken kies kaakchirurgie
gebitsverzorger kies kaakchirurgie

Paardenwelzijn en een gezond paard beginnen bij goede huisvesting, voeding en preventieve zorg.

ONS TEAM

Paardenarts Vivianne van Leeuwen is het gezicht van Oude Rijn Paardenartsen. Door intensief samen te werken met andere praktijken, specialisten, klinieken en laboratoria kunnen we de beste zorg voor je paard garanderen. Korte lijnen met paardenartsen met elk hun eigen expertise maakt de zorg voor jouw paard zo passend mogelijk.

Vivianne van Leeuwen

Vivianne van Leeuwen

Erkend paardenarts, NVVGP gecertificeerd paardentandarts, voedingsconsulent paard, bestuurslid cluster paard KNMvD, voorzitter commissie welzijn KNMvD.

Frank van Leeuwen

Frank van Leeuwen

Erkend paardenarts, gespecialiseerd in orthopedie en kreupelheidsdiagnostiek | samenwerking voor beeldvorming

Floor Bernard, Jessica Bakker

Floor Bernard, Jessica Bakker

Erkend paardenartsen, NVVGP gecertificeerd paardentandartsen | samenwerking voor spoedzorg

‘Samenwerken is wat het voor mij leuk maakt, samenwerking met eigenaren van paarden, samenwerking in het team met Vivianne maar ik geniet ook enorm van de samenwerking tussen eigenaren en hun paard. Voor de ene zal dat een sportprestatie zijn, voor de ander het gezond en gelukkig oud worden. Samenwerking met welzijn voorop!

Susan Westerterp

Erkend paardendierenarts